Contacteer ons op snitsenrits@gmail.com
Image Alt
  >  Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

VERZENDEN
 • TERMIJN
  Betreft de verzending van bestellingen en pakketjes, doen we altijd ons uiterste best om uw pakket zo snel mogelijk te leveren. Het duurt ongeveer 1-3 werkdagen voor het geleverd wordt wanneer een product op voorraad is. Als u uw bestelling in het weekend of op een feestdag hebt geplaatst, zal u misschien iets langer geduld moeten hebben.
 • VERZENDKOSTEN
  Snits & Rits werkt samen met bpost voor de verzending van de pakketten. Leveringen in gemeentes met postcodes 3110, 3111, 3118, 3120, 3130 zijn gratis. Voor alle andere gemeentes bedragen de verzendkosten €7,5. Bestellingen vanaf €120 worden altijd gratis verzonden. De verzendkosten voor bestellingen naar het buitenland zijn hoger dan de standaard verzendkosten. Deze kosten worden berekend naargelang de regio waarin u zich bevindt. U kan ook opteren voor een levering aan een b-post servicepunt naar keuze, hiervoor geldt dezelfde levertermijn als een thuislevering en de kosten bedragen €6. U heeft hierdoor meer keuzevrijheid om het pakket op te pikken in de buurt indien uw agenda een thuislevering niet toelaat.
 • OPHALEN
  U kan uw bestelling ook komen ophalen bij Snits & Rits na afspraak.
RETOURNEREN
 • UITZONDERINGEN OP RETOURNEREN
  Veel van onze producten kunnen wanneer ze gebruikt of geopend zijn om hygiënische redenen niet worden teruggenomen, wij kunnen ze immers niet meer verkopen. Heeft u een dergelijk product gebruikt en bent u niet tevreden, neem dan toch even contact met ons op. Wij horen graag waarom u niet tevreden bent en vaak is er wel een oplossing voor te vinden.
 • 14 DAGEN BEDENKTERMIJN
  Niet tevreden met uw aankoop? Laat het even bezinnen gedurende 14 dagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt, in originele verpakking en ongeopend geretourneerd worden. Dus bekijk het product gerust zoals u in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een tube crème uit het doosje en bekijk hem van alle kanten, maar draai de dop er niet af. Twijfelt u nog? Neem dan even contact met ons op.
 • RETOURKOSTEN
  De kosten om een artikel terug te sturen of te ruilen zijn voor verantwoordelijkheid van de klant. Dit geldt niet als wij zelf een fout hebben gemaakt of als er iets mis is met het geleverde product. Een item retourneren is steeds op verantwoordelijkheid van de klant. Indien het pakket niet aankomt (door fout van de gekozen leverancier bijvoorbeeld) bij ons, beloven wij geen terugbetaling.
 • KLACHTENAFHANDELING
  Indien u niet tevreden bent, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contactgegevens:
https://snitsenrits.be
snitsenrits@gmail.com

Varentstraat 78, 3118 Werchter, België
Tel.nr. +32 496 70 39 47
BTW: BE0636615750